θέρμανση, δαπέδου, ηλεκτρική θέρμανση, ενδοδαπέδια, θερμικά καλώδια, οδηγίες, θερμοστάτες, ηλεκτρική ενδοδαπέδια θέρμανση, δαπέδου
  downloads    www.nexans.com    www.gasklima.gr   e-mail     
 
Θερμικά καλώδια,θέρμανση,ενδοδαπέδια
  Αρχική Σελίδα
  Τα Θερμικά Καλώδια
  Θερμοστάτες
  Ηλεκτρική Ενδοδαπέδια Θέρμανση
  Συχνές Ερωτήσεις
  20 Χρόνια Εγγύηση!
  Ενδοδαπέδια Θέρμανση:
 Δάπεδο τσιμεντοκονίας
 Ξύλινο καρφωτό δαπεδο
 Οδηγίες λειτουργίας
  Προστασία από παγετό:
 Ράμπες γκαράζ
 Σκάλες
 Πεζόδρομοι
 Στέγη
 Ιδιωτικοί δρόμοι
 Σωληνώσεις
  Ειδικές Εφαρμογές:
 Αυτοκινητόδρομοι
 Βιομηχανικές Εφαρμογές
 Διάδρομοι προσγείωσης
 Χώροι Κατάψυξης
 Αγροτικές Εφαρμογές
 Κτηνοτροφικές Εφαρμογές
  Εγκαταστάσεις:
 Οδηγίες εγκατάστασης
 Φωτογραφικό υλικό
  Downloads
  Συνεργασία
  Επικοινωνία
  
Ενδοδαπέδια θέρμανση, Ηλεκτρική θέρμανση δαπέδου
   Ενδοδαπέδια Θέρμανση
.
 
  
NEXANS. Οδηγίες λειτουργίας
 
.
  Το σύστημα της Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης Θερμικών Καλωδίων NEXANS, είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα, υψηλής τεχνολογίας, συστήματα θέρμανσης.

Ο τρόπος λειτουργίας της Ενδοδαπέδιας  Θέρμανσης NEXANS είναι πολύ απλός, μας προσφέρει πλήρη αυτονομία μεταξύ των θερμαινόμενων χώρων, επιτρέποντας μας να ρυθμίσουμε το τρόπο λειτουργίας του κάθε θερμαινόμενου χώρου χωριστά.

Μπορούμε να προσαρμόσουμε την λειτουργία της θέρμανσης με την ζωή της οικογένειας στο σπίτι, προγραμματίζοντας το σύστημα θέρμανσης ανάλογα με το πότε επιθυμούμε κανονική θερμοκρασία, θερμοκρασία συντήρησης, υψηλή θερμοκρασία, διακοπή της λειτουργίας της θέρμανσης κτλ.

Συγχρόνως, μπορούμε να διακόπτουμε τον προγραμματισμό ανά πάσα στιγμή (για παράδειγμα αν έχουμε καλεσμένους στο σαλόνι), να απολαμβάνουμε υψηλότερη θερμοκρασία σε όποιον χώρο επιθυμούμε (για παράδειγμα στο λουτρό), ή να προβούμε σε ιδιαίτερο προγραμματισμό (για παράδειγμα στο δωμάτιο του μωρού).

Το σύστημα της Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης Θερμικών Καλωδίων NEXANS, ελέγχει χωριστά την θερμοκρασία δαπέδου και την θερμοκρασία χώρου σε κάθε δωμάτιο. Ο προγραμματισμός της θερμοκρασίας έχει σχέση και με τον τύπο του δαπέδου που έχουμε επιλέξει για τους χώρους μας.

Για παράδειγμα, διαφορετική συμπεριφορά διακρίνεται μεταξύ της εγκατεστημένης Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης NEXANS σε δάπεδο τσιμεντοκονίας και διαφορετική συμπεριφορά σε ξύλινο καρφωτό δάπεδο. Αυτό σημαίνει διαφορετική ρύθμιση θερμοστατών για κάθε περίπτωση, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι η απόλαυση της Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης NEXANS σε συνδυασμό με την οικονομική κατανάλωση του συστήματος.

Επίσης ο χειρισμός της Θέρμανσης Δαπέδου NEXANS, έχει σχέση με το αν έχουμε επιλέξει προγραμματιζόμενο έλεγχο ή όχι και αν έχουμε εγκαταστήσει απομακρυσμένο έλεγχο θέρμανσης.

Παρακαλούμε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ΑΝΤ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - GASKLIMA & ΣΙΑ Ε.Ε. αν αντιλαμβάνεστε πως έχετε απορίες σχετικά με την λειτουργία της Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης NEXANS στην οικία σας.


 
     
NEXANS Ενδοδαπέδια θέρμανση
   Θαλπωρή και οικονομία
   Ενδοδαπέδια θέρμανση NEXANS
   (κλικ για μεγέθυνση)

NEXANS Εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης
   Εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης
   Θερμικά Καλώδια NEXANS
   (κλικ για μεγέθυνση)

   ΗΗλεκτρονικός Θερμοστάτης διπλού αισθητηρίου
   Ηλεκτρονικός Προγραμματιζόμενος
   Θερμοστάτης διπλού αισθητηρίου.
   (κλικ για μεγέθυνση) 
      ©1974- Αντιπροσωπείες-Εισαγωγές Συστημάτων Θέρμανσης και Κλιματισμού
Αρχική Σελίδα   |   Αποστολή e-mail   |   Επικοινωνία
 

καταψύκτες, πάγος, χιόνια, πεζοδρόμια,πεζόδρομοι,πεζόδρομος,παγετός,προστασία,αντιπαγωτική, Ενδοδαπέδια θέρμανση, Θερμοστάτες, πεζοδρόμια,πεζόδρομοι,πεζόδρομος,παγετός,προστασία,αντιπαγωτική, Ενδοδαπέδια θέρμανση, Θερμοστάτες, Θέρμανση, Θερμοστάτης, Ενδοδαπέδια, Επιδαπέδια, Θέρμανση δαπέδου, Θερμικά Καλώδια, NEXANS,GREECE, Προστασία από παγετό, Θέρμανση σωληνώσεων θερμικά καλωδια,ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ,θερμοπομπός,θερμοπομποί,θερμοπομπός,θερμοπομποί,θερμοπομπός,θερμοπομποί,θερμοπομποί,