,20 χρόνια εγγύησηθέρμανση, δαπέδου, ηλεκτρική θέρμανση, ενδοδαπέδια, θερμικά καλώδια, οδηγίες, θερμοστάτες, ηλεκτρική ενδοδαπέδια θέρμανση, δαπέδου
  downloads    www.nexans.com    www.gasklima.gr   e-mail     
 
Θερμικά καλώδια,θέρμανση,ενδοδαπέδια
  Αρχική Σελίδα
  Τα Θερμικά Καλώδια
  Θερμοστάτες
  Ηλεκτρική Ενδοδαπέδια Θέρμανση
  Συχνές Ερωτήσεις
  20 Χρόνια Εγγύηση!
  Ενδοδαπέδια Θέρμανση:
 Δάπεδο τσιμεντοκονίας
 Ξύλινο καρφωτό δαπεδο
 Οδηγίες λειτουργίας
  Προστασία από παγετό:
 Ράμπες γκαράζ
 Σκάλες
 Πεζόδρομοι
 Στέγη
 Ιδιωτικοί δρόμοι
 Σωληνώσεις
  Ειδικές Εφαρμογές:
 Αυτοκινητόδρομοι
 Βιομηχανικές Εφαρμογές
 Διάδρομοι προσγείωσης
 Χώροι Κατάψυξης
 Αγροτικές Εφαρμογές
 Κτηνοτροφικές Εφαρμογές
  Εγκαταστάσεις:
 Οδηγίες εγκατάστασης
 Φωτογραφικό υλικό
  Downloads
  Συνεργασία
  Επικοινωνία
  
Ενδοδαπέδια θέρμανση, Ηλεκτρική θέρμανση δαπέδου
   20 Χρόνια Εγγύηση ! !
.
 
  
NEXANS. Υψηλή ποιότητα κατασκευής.
 
.
  Τα Θερμικά Καλώδια Νορβηγίας NEXANS κατασκευάζονται στο Langhus της Νορβηγίας (χάρτης), με τις πλέον αυστηρές Νορβηγικές προδιαγραφές παραγωγής. Το εργοστάσιο του παγκόσμιου ομίλου NEXANS στο Langhus, είναι ένα από τα πολλά εργοστάσια παραγωγής καλωδίων υψηλής τεχνολογίας NEXANS, ανά τον κόσμο.

Η κατασκευή των Θερμικών Καλωδίων Νορβηγίας NEXANS πραγματοποιείται δίνοντας έμφαση στην υψηλή ποιότητα των υλικών, στην αυτοματοποιημένη υψηλής τεχνολογίας κατασκευή και στον αυστηρό έλεγχο ποιότητας κατά την διάρκεια αλλά και κατά το αποτέλεσμα της κατασκευής των Θερμικών Καλωδίων.

Η σύγχρονη, υψηλής ποιότητας παραγωγή έχει ανάγει τα Θερμικά Καλώδια Νορβηγίας NEXANS στην κορυφή των προϊόντων θέρμανσης υψηλής τεχνολογίας.

Τα Θερμικά Καλώδια NEXANS, δεν παρουσιάζουν ανομοιογένειες κατά την λειτουργία τους, παρέχοντας πάντα υψηλή απόδοση θέρμανσης, δεν προκαλούν βλάβες και ο χρόνος ζωής τους είναι απεριόριστος. Αξίζει να σημειωθεί πως τα πρώτα Θερμικά Καλώδια NEXANS που εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα το 1979 σε ενδοδαπέδια θέρμανση κατοικίας στο Κορωπί, λειτουργούν άψογα χωρίς να έχει χρειαστεί επέμβαση τεχνικού από την ημέρα της εγκατάστασης τους.

Βάση της υψηλής ποιότητας κατασκευής, το Νορβηγικό εργοστάσιο Θερμικών Καλωδίων NEXANS, προσφέρει 20 Χρόνια Εγγύηση καλής λειτουργίας.
Έτσι ο τελικός χρήστης των Θερμικών Καλωδίων μπορεί να είναι σίγουρος πως θα απολαμβάνει την υψηλής τεχνολογίας θέρμανση NEXANS, την ευχρηστία της ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας θέρμανσης και την θερμική απόδοση των Θερμικών Καλωδίων NEXANS Νορβηγίας, χωρίς περιορισμούς.


 
   
     
Τμήμα του εργοστασίου NEXANS
   NEXANS. Langhus, Νορβηγία.
   Τμήμα του εργοστασίου NEXANS
   (κλικ για μεγέθυνση)   
Άποψη του εργοστασίου NEXANS
   NEXANS. Langhus, Νορβηγία.
   Άποψη του εργοστασίου NEXANS
   (κλικ για μεγέθυνση)   
      
      ©1974- Αντιπροσωπείες-Εισαγωγές Συστημάτων Θέρμανσης και Κλιματισμού
Αρχική Σελίδα   |   Αποστολή e-mail   |   Επικοινωνία
 

20 χρόνια εγγύηση, θερμικά καλώδια,νορβηγία, ποιότητα, υψηλή, τεχνολογία, πεζόδρομος,παγετός,προστασία,αντιπαγωτική, Ενδοδαπέδια θέρμανση, Θερμοστάτες, πεζοδρόμια,πεζόδρομοι,πεζόδρομος,παγετός,προστασία,αντιπαγωτική, Ενδοδαπέδια θέρμανση, Θερμοστάτες, Θέρμανση, Θερμοστάτης, Ενδοδαπέδια, Επιδαπέδια, Θέρμανση δαπέδου, Θερμικά Καλώδια, NEXANS,GREECE, Προστασία από παγετό, Θέρμανση σωληνώσεων θερμικά καλωδια,ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ,θερμοπομπός,θερμοπομποί,θερμοπομπός,θερμοπομποί,θερμοπομπός,θερμοπομποί,θερμοπομποί,